All for Joomla All for Webmasters

LOGIN GEGEVENS KWIJT?

OVER ONS

Uwwoongemak is een initiatief van Zorgbeleving de Blauwe Vlinder, geïnspireerd door Zeeland Wonen, een projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in levensloopbestendige woningen met zorgaanbod. Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalig, innovatief zorgbedrijf met een nieuwe kijk op zorg: niet vanuit problemen, maar vanuit mogelijkheden en beleving.

Nieuwe kijk op zorg
We staan garant voor warme, persoonlijke aandacht waarbij mensen zichzelf mogen zijn. Iedereen heeft recht op zorg en aandacht ongeacht de afkomst. Onze missie is om iedereen die zorg nodig heeft een veilige thuishaven te bieden met warme zorg, begeleiding en welzijn op elk gebied.

Alles bespreekbaar
Wij begrijpen dat mensen hun eigen regie willen behouden en daar willen wij in meedenken. Als wij een stapje extra zetten, behouden mensen hun vrijheid en zelfstandigheid. We communiceren open en eerlijk vanuit gelijkwaardigheid, en alles moet bespreekbaar zijn. In uw eigen huis mag en moet u helemaal uzelf kunnen zijn. U hoeft zich niet aan te passen, dat doen wij en daar zijn we goed in.

We kijken écht naar u en we willen er alles aan doen om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken.
Nét even dat extraatje bieden, waardoor u meer krijgt dan waar u op gerekend had. En dat maakt ons anders.

Bekijk ook onze websites:
www.zorgbelevingdeblauwevlinder.nl
www.zeelandwonen.nl

TOP